L’equip d’Optimist reprèn la tecnificació

L’equip d’Optimist va tornar aquest passat dilluns a la tarda a l’aigua. Els nostres regatistes han iniciat la tecnificació prèvia a l’estiu, després de gairebé tres mesos sense entrenar ni competir. L’espera ha acabat i la seva passió per la vela es feia notar. Tenien ganes, però primer havien de passar pel petit control d’entrada de prevenció de cara al Covid-19. I és que el CNCB ha marcat una sèrie de protocols de seguretat i prevenció de contagi per tal que qualsevol activitat sigui segura a les seves instal·lacions.

En el seu cas, al accedir a l’escola de vela, sempre amb mascareta, s’han de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic, mentre els responsables els hi prenen la temperatura. Tant en la teoria, com a l’esplanada mentre preparen els Optimists, han d’estar separats per dos metres. Al agafar les seves veles del magatzem, entren d’un en un. A l’hora de la varada, al sortir i tornar, hi ha d’haver un sol regatista en cada rampa. Al tornar de l’aigua els entrenadors s’encarreguen de desinfectar totes les embarcacions.

Amb Oriol Oliva i Ester Bono, els seus entrenadors i Joan Gelpí, director esportiu i Aleix Monmany, coordinador esportiu, els nois i noies van preparar les seves embarcacions i van tornar a l’aigua, gaudint de la vela i la llibertat que aquesta comporta.

Cada dia, l’Escola de Vela del CNCB es torna a activar per preparar els entrenaments de juliol i agost i les possibles competicions de la temporada, seguint aprenent i millorant dia a dia. De fet els regatistes de Làser començaran avui i la seva tecnificació serà els divendres, dissabtes i diumenges.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de FLICKR

Facebook Comments

Deixa un comentari