Les Trobades Socials de Creuers del Club Nàutic Cambrils continuen aquest 2023

L’objectiu d’aquestes sortides, organitzades per la Secció Esportiva, és que tothom navegui en creuer, gaudint així de l’ambient i l’experiència. La primera trobada serà aquest diumenge 26 de febrer.

L’objectiu d’aquestes trobades, organitzades per la Secció Esportiva, és promoure la navegació en creuer. Enguany es celebraran un cop cada dos mesos, a excepció dels mesos de juliol i agost, durant els quals es faran tots els diumenges.

Es realitzaran dos tipus de recorreguts. D’una banda, travesses al voltant del Golf de Sant Jordi cobrint una distància de fins a 10 milles, o bé, un circuit de Sobrevent-sotavent amb un recorregut de 2 milles. Tot plegat, en funció del vent que bufi el dia de la sortida a mar. Són sortides lúdiques que busquen gaudir de la nàutica, l’ambient i l’experiència al CNCB. Així mateix, volen ser també una activitat d’iniciació en el món de les regates per animar als aficionats i aficionades a participar-hi.

El funcionament és senzill. Per inscriure’s només cal trucar a l’oficina al telèfon 977360531 o escriure un correu electrònic a: esportiva@clubnauticcambrils.com.

A més, l’Acadèmia Nàutica i la Secció Esportiva del CNCB obren un Borsa de Tripulants per donar la possibilitat de participar-hi si no es té embarcació pròpia. L’únic requisit és ser major de 16 anys i no és necessària cap titulació nàutica. Les Trobades s’inicien amb la reunió de patrons i una breu sessió teòrica davant del Barlovento a les 10h, per després sortir a l’aigua i tornar a port a les 14h. L’activitat té un cost de 35€ per a les persones que s’inscriguin a la Borsa de Tripulants i l’assignació a les embarcacions es farà a criteri del responsable de la Secció Esportiva.

Amb les Trobades Socials de Creuers, mantenim el compromís del CNCB de fomentar i compartir la passió per la nàutica apropant aquestes activitats al màxim d’aficionats i aficionades possibles.

Facebook Comments

Deixa un comentari