Les Trobades Socials de Creuers protagonitzen els dissabtes de juliol al CNCB

El Club Nàutic Cambrils organitza novament aquest mes de juliol les Trobades Socials de Creuers, una activitat que ha tingut una gran acollida entre socis i sòcies de l’entitat i aficionats a la nàutica. Les trobades es fan tots els dissabtes del mes, a excepció del dia 23 de juliol degut a la celebració al Club de la Regata Vent de Dalt.

Es realitzen dos tipus de recorreguts: travesses al voltant del Golf de Sant Jordi amb una distància de fins a 10 milles, o bé, un circuit de Sobrevent-sotavent. Tot depenent del vent que bufi el dia de la sortida a mar. Les regates s’inicien amb la reunió de patrons i una breu sessió teòrica davant del Barlovento a les 10h per després sortir a l’aigua i tornar a les 14h.

A més, a través de l’Acadèmia Nàutica i la Secció Esportiva del CNCB es manté oberta una Borsa de Tripulants per donar la possibilitat de participar a les trobades a aquelles persones que no tinguin embarcació pròpia. Les persones interessades podran sumar-se de forma gratuïta a la tripulació d’una de les embarcacions privades que participin a la trobada, sent la secció esportiva del Club l’encarregada d’assignar les places. També tenen l’opció de navegar amb una de les embarcacions del Club dirigides per un patró de l’equip del CNCB. En aquest cas, la participació a l’activitat té un cost de 40€. Per inscriure’s només cal trucar a l’oficina al telèfon 977360531, o bé, escriure un correu electrònic a: esportiva@clubnauticcambrils.com. L’únic requisit és ser major de 16 anys i no és necessària cap titulació nàutica.

L’objectiu d’aquestes sortides organitzades per la Secció Esportiva del CNCB, és que tothom navegui en creuer, gaudint així de l’ambient i l’experiència. Són travesses destinades a la iniciació al món de les regates per animar-se a participar en un futur. El Club Nàutic Cambrils manté així el seu compromís de fomentar el coneixement i la passió per la nàutica.

Facebook Comments

Deixa un comentari