L’oferta gastronòmica de Nadal al Restaurant del Club Nàutic Cambrils

El Restaurant del CNCB ha programat per aquest Nadal una carta variada amb productes de proximitat i temporada, fidels a la seva filosofia. Al mateix temps ha creat nous menús per a les dates assenyalades i proposa experiències gastronòmiques per aquestes festes.

Per Nadal, Sant Esteve i Any Nou s’ha preparat un menú molt especial basat en plats típics d’aquestes dates amb productes amb la millor qualitat, tant de la zona com d’altres indrets de l’estat.

Per Cap d’Any faran un menú especial amb espectacle en viu de la mà d’Alberto Baleyto. Després del sopar hi haurà barra lliure i Dj fins les dues de la matinada.

Pel que fa a l’horari del servei, el Restaurant tanca els dilluns i aquest desembre, excepcionalment, tancarà el dimarts 27 de desembre, ja que Sant esteve és dilluns.

La terrassa inferior servirà aperitius a partir de les onze del matí i fins al migdia, mentre que la terrassa superior està tancada.

Cal destacar que els socis i sòcies del CNCB comptaran amb avantatges al servei de Restaurant.

El Restaurant del CNCB, a més, segueix oferint la seva carta i diferents opcions de menú. Les reserves poden fer-se al telèfon 877018952. 

Facebook Comments

Deixa un comentari