Marcelo Cairo, Campió sub21 i bronze absolut a la Copa d’Espanya de Làser Standard celebrada a Torrevieja

Marcelo Cairo s’ha proclamat Campió sub21 en la Copa d’Espanya de Làser Standard celebrada des de divendres a Torrevieja. A més, ha quedat 3r absolut. En Làser Radial, també hi han participat els regatistes del CNCB Ricard Castellví i Sergi Sevil.

Les primeres jornades s’han caracteritzat per la poca presència de vent de forma generalitzada a les quatre seus, executant les proves a partir de la primera meitat de cada jornada. Amb set proves finalitzades per als Làser Standard i 40 regatistes competint-hi, Marcelo Cairo aconseguia la primera posició Sub21 i la tercera absoluta, pujant dues vegades al pòdium. Del Club Nàutic Cambrils, també hi van participar Ricard Castellví i Sergi Sevil en Làser Radial, classe en la qual competien 117 regatistes. Aquests van completar 6 proves.

En ella hi ha pres part més de 500 regatistes entre les 4 seus: Real Club Náutico de Valencia, Real Club Náutico de Torrevieja, Real Club de Regatas de Alicante i el Club Náutico de Jávea. La competició estava emmarcada en la 6a Setmana Olímpica de Vela de la Comunitat Valenciana.

Facebook Comments

Deixa un comentari