Martina Graus, regatista del Club Nàutic Cambrils, vencedora de la regata Optimist Grup B del Club Nàutic Salou

La seva companya d’equip, Anna Simó, queda tercera. La regata es va celebrar aquest cap de setmana, 27 i 28 d’abril, amb la participació de 20 regatistes dels Clubs de Vilanova, Salou, Cambrils i Hospitalet-Vandellós.

Els regatistes més joves de la flota, els Optimist B, començaven la regata dissabte amb un vent d’entre 8 i 12 nusos i onades que després van anar baixant, condicions meteorològiques que van permetre celebrar quatre proves. Diumenge, amb menys vent, es van celebrar dues proves.

La regata de Salou era puntuable per la Copa Sud. En l’entrega de premis, el Club Nàutic Cambrils celebrava dos pòdiums. Martina Graus aixecava orgullosa el seu trofeu com a vencedora de la prova. El bronze se l’enduia la seva companya d’equip Anna Simó. La segona posició la va ocupar Sybille Reess, del Club Nàutic Vilanova.

 Completaven l’expedició cambrilenca Oliver Jabalera, Sofia Molero, Matteo Poveda i Stel·la Pregonas, acompanyats per la seva entrenadora Bea Muro. Tots ells celebren els bons resultats aconseguits, que són fruit de l’esforç i la il·lusió que posen en cada entrenament i competició, sota les directrius de la seva entrenadora i d’Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva.

Facebook Comments

Deixa un comentari