Melilla i Palma de Mallorca, principals escenaris de les competicions d’aquest Pont de desembre

Una bona part dels regatistes del Club Nàutic Cambrils estaran aquesta setmana a Melilla i Palma de Mallorca, ja que són les dues destinacions dels joves que aquest Pont de desembre navegaran per assolir els millors resultats possibles.

A Badia de Melilla s’hi disputa des del dimecres 4 de desembre i fins al diumenge 8 el Campionat d’Espanya de Làser 4.7. Ahir dijous van començar les primeres proves de les 12 que hi ha programades. En ell hi estaran competint la Carla Vallverdú, Lucía Gascón i en Santi Alberto. En total són 118 regatistes de tota Espanya.

El Campionat d’Espanya de Làser 4.7 està organitzat pel Reial Club Marítim de Melilla per delegació de la Real Federación Española de Vela, en col·laboració amb la Ciutat Autònoma de Melilla, la Federación Melillense de Vela i l’Associació Espanyola de la Classe Internacional Làser (AECIL).

D’altra banda, Ricard Castellví, Joan Fargas i Laura Williams es troben a Palma de Mallorca a punt per disputar el 69è Trofeu Ciutat de Palma-Bufete Frau. Castellví ho fa en Làser radial juntament amb 24 regatistes més, mentre que Joan Fargas i Laura Williams competeixen en Optimist amb un total de 276 participants de tot Europa. Les primeres proves es realitzaran divendres 6 de desembre i el Trofeu finalitza el diumenge 8.

Facebook Comments

Deixa un comentari