Navega amb les Trobades Socials de Creuers

El Club Nàutic Cambrils encara la recta final de les Trobades Socials de Creuers. Durant el mes de juliol s’han celebrat puntualment cada diumenge i aquest mes d’agost continuen. L’objectiu d’aquestes sortides, organitzades per la Secció Esportiva, és que tothom navegui en creuer, gaudint així de l’ambient i l’experiència.

En elles es realitzen dos tipus de recorreguts, o bé travesses pel Golf de Sant Jordi amb una distància de 10 milles o bé un circuit de Sobrevent-sotavent.

També s’ofereix l’opció de participar en l’entrenament dels dissabtes per un preu de 20€ o 10€ els adults membres de l’equip de regates.

A més, a través de l’Acadèmia Nàutica i de la Secció Esportiva del CNCB s’organitza la Borsa de Tripulants, donant la possibilitat de poder participar si no es té embarcació pròpia.  

El funcionament és senzill. Per inscriure’s només cal trucar a l’oficina al telèfon 977360531o escriure un correu electrònic a: esportiva@clubnauticcambrils.com. L’únic requisit és ser major de 16 anys i no és necessària cap titulació nàutica.

Les regates dels diumenges s’inicien amb la reunió de patrons davant el Barlovento a les 10h per després sortir a l’aigua. L’activitat té un cost de 20€ i l’assignació a les embarcacions anirà a criteri del responsable de la Secció Esportiva.

Amb les Trobades Socials de Creuers es manté el compromís del Club Nàutic Cambrils d’obrir les activitats al màxim d’aficionats possible per fomentar la passió per la nàutica.

Facebook Comments

Deixa un comentari