Núvol per Nadal i Sant Esteve

La nuvolositat minvarà la matinada de dissabte fins a quedar el cel poc o mig ennuvolat per núvols alts i alguns de mitjans. A partir de la tarda augmentarà novament la nuvolositat d’oest a est fins a quedar el cel molt ennuvolat o cobert en general.

A partir de mitja tarda no es descarta alguna precipitació. S’acumularan quantitats entre inapreciables i minses. A banda, és probable alguna roina a punts de la meitat sud del litoral, així com als indrets afectats per la boira.

La temperatura mínima serà lleugerament o localment moderadament més baixa. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més alta.

Al principi i al final del dia bufarà el vent fluix i de direcció variable. La resta de la jornada bufarà el Mestral amb molt poca velocitat.

Diumenge el dia començarà amb el cel serè o poc ennuvolat per núvols alts. Al llarg de la tarda augmentarà novament la nuvolositat d’oest a est fins a quedar el cel molt ennuvolat o cobert en general.

A partir de mitja tarda s’espera precipitació feble al terç oest del país.

La temperatura mínima serà semblant. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més baixa.

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat tot, hi haurà bancs de boira o boirina a punts de la depressió Central fins a mig matí que seran localment persistents al nord de Ponent.

Al principi i al final de la jornada bufarà el vent fluix i de direcció variable a l’interior, amb terral al litoral. La resta del dia bufarà el vent de component sud i oest, entre fluix i moderat en general.

Pel que fa a l’estat de la mar, hi haurà marejol dissabte i maror diumenge.

Facebook Comments

Deixa un comentari