Obertes les inscripcions de la Interclubs Costa Daurada!

El proper 15 de setembre es celebrarà una nova edició del Concurs de Curricà Coster Interclubs Costa Daurada. El concurs, com ja és habitual, es celebrarà en tres clubs nàutics diferents en tres caps de setmana diferents.

El Club Nàutic Cambrils encetarà aquesta edició el 15 de setembre amb la primera jornada de l’Interclubs. El 29 de setembre serà el torn del Real Club Nàutic de Tarragona i la Interclubs finalitzarà el 6 d’octubre a Salou.

Totes aquelles persones que hi vulguin participar ja poden descarregar-se el full d’inscripcions a través de la nostra pàgina web en aquest mateix enllaç http://www.clubnauticcambrils.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=21&Itemid=163&lang=es

Al final de la lliga, s’atorgarà un únic premi de Campió Absolut, a la embarcació participant que hagi obtingut el major nombre de punts durant les 3 mànegues. A més, al Campió Absolut del Torneig i els seus tripulants, apart del Trofeu, com es habitual, també se’ls hi entregarà una medalla per cadascú.

S’atorgarà premi a la embarcació que hagi capturat mes peces al final del torneig havent participat 2 de les 3 jornades.
Es premiarà a l’embarcació que hagi participat a les 3 mànegues i que hagi pescat menys. S’atorgarà la “Copa Interclubs” a un dels tres Clubs que aconsegueixi la major suma de punts procedent de les 10 primeres embarcacions classificades que el representin durant les mànegues que hagin participat a les jornades de pesca. En aquest espectacular Trofeu es gravarà el nom del Club guanyador en l’any de l’edició i quedarà exposat durant l’any vigent en la seu social del Club guanyador, fins la propera edició de Torneig Interclubs en el què pot vèncer un altre Club contrincant i fer-se el mateix procediment que en l’anterior any.

Facebook Comments

Deixa un comentari