Obertes ja les inscripcions per la Regata Cambrils a Bon Port, que es celebra el 19 i 20 de setembre

En menys d’un mes el Club Nàutic Cambrils tornarà a viure una competició de vela lleugera, un esdeveniment esportiu que es prepara amb especial il·lusió després de tants mesos sense poder competir, i més a casa.

Es tracta de la tradicional Regata Cambrils a Bon Port, que arriba a la seva 14a edició i que serà N2 per a totes les classes menys per a Optimist, que serà N3. Les inscripcions ja estan obertes a la pàgina web del Club Nàutic Cambrils, on també hi ha penjat l’anunci de regata.

Uns 150 regatistes de tot Catalunya de les classes Làser Radial, Làser 4.7, 420 i Optimist hi participaran el cap de setmana del 19 i 20 de setembre.

La regata es celebrarà seguint totes les mesures de seguretat, prevenció i higiene per tal que es pugui desenvolupar amb les màximes garanties possible en la situació actual que estem vivint.

Les proves s’iniciaran dissabte al matí. Al finalitzar hi haurà àpat per a tots els participants, entrenadors i organització. Diumenge més proves per finalitzar amb l’entrega de premis a mitja tarda.

Des del Club es prepara la regata amb molta il·lusió i amb molta cura per poder oferir una competició amb la màxima normalitat possible, desitjant que la situació actual no afecti a l’esport i a les ganes de gaudir de la vela.

Facebook Comments

Deixa un comentari