Penúltim dia de regates a la Copa del Rey per al Món de l’Ona II Cambrils Youth Sailing Team

El Món Cañellas, l’Alberto Guillén, l’Álvaro García, la Miriam Oliva, el Leandre Garcia, la Cristina Garcia, l’Arnau Guillemat i el Marcelo Cairo formen el Món de l’Ona II Cambrils Youth Sailing Team. Una tripulació que fa una setmana posava rumb a Palma de Mallorca per participar a la 38a Copa del Rey Mapfre de Vela.

A falta de dues jornades, la d’avui i la de demà, per completar la regata, l’equip del Club Nàutic Cambrils està en la 12a posició. Avui divendres es disputa el primer dia de finals, amb 2 proves. I demà es celebrarà la última.

 

Les regates de la 38a Copa del Rey MAPFRE van començar dilluns 29 de juliol, reunint a la badia de Palma durant sis dies a 132 equips de 26 nacionalitats distribuïts en 11 classes.

 

Els integrants de la tripulació es troben davant del repte més important de la seva actual etapa com a regatistes. Amb edats compreses entre els 18 i els 23 anys compaginen les carreres universitàries amb l’alta competició.

 

Des del Club Nàutic Cambrils estem ben pendents de la competició i del paper del Món de l’Ona II Cambrils Youth Sailing Team. Però per a nosaltres ja són uns campions!

 

 

Facebook Comments

Deixa un comentari