Presents a la jornada Empresa i Esport de la Fira de Reus

El Club Nàutic Cambrils col·labora en la jornada Empresa i Esport, que es celebra el 21 de juny a la tarda a la Fira de Reus. La sòcia i regatista del Club Anna Corbella serà ponent d’una de les diverses conferències que s’han programat.

Aquesta és la primera edició de la jornada Empresa i Esport, organitzada per la Fira de Reus, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus i l’empresa Treic Events. El seu objectiu és promoure el model d’empresa saludable a través de l’activitat física i explicar els beneficis que reporta en les organitzacions. La jornada pretén ser un punt de trobada entre professionals de diferents sectors i esportistes que podran escoltar quins són els factors clau en el lideratge esportiu i com poden traslladar-se al món de l’empresa.

Anna Corbella, com a primera dona espanyola en domar la volta al món a vela, farà la conferència inaugural titulada “Una volta al món, un gir per l’empresa. Eines pel lideratge”.

La jornada està enfocada a esportistes, directius, CEO, clubs esportius, entrenadors, participants de Jocs Empresa (esdeveniment organitzat per Treic Events) i tots els professionals de qualsevol sector. Les altres conferències parlaran sobre el lideratge, la transformació o els equips empresarials.

Les inscripcions són gratuïtes i hi ha temps a fer-les fins el dilluns 18 de juny a través de la web www.firareus.com

 

Facebook Comments

Deixa un comentari