El projecte Open Sea Kayak fa escala a Cambrils

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

En David Güell ha estat a Cambrils fent escala en la seva travessa solidària. Una travessa molt especial. La fa en caiac i té l’objectiu de recórrer part de la costa espanyola, portuguesa i francesa i acabar un altre cop a Tossa de Mar.

L’objectiu és fer ressò per recaptar fons per a Open Arms. Una travessa que explica com “neix de forma personal davant l’emergència que es viu al mar mediterrani des de fa anys, sense que la UE i governs no facin res, més que posar impediments per acollir i/o desembarcar a nàufrags rescatats”.

La travessa va començar el 12 d’octubre a Tossa de Mar. L’esperen 3.200km i s’ha posat com a repte fer-ho en 4 mesos. I aquest divendres 13 de novembre al matí feia una aturada al Club Nàutic Cambrils per continuar el seu itinerari. Aquí ens explicava com estan sent les seves jornades i com n’està de preparat, amb una vela, una tenda de campanya, manta, càmping gas, olla, paella, estufa portàtil, menjar i aigua, roba, entre d’altres.

Podeu saber-ne més a la web https://www.openseakayak.es, des d’on també es poden fer donatius, que van íntegrament a Open Arms. També el podeu seguir a través de les xarxes socials.

Facebook Comments

Deixa un comentari