Ricard Castellví i Marcelo Cairo a la 44a Christmas Race de Palamós

La regata internacional Christmas Race de Palamós tancava aquest passat diumenge 22 de desembre la seva 44a edició. I en ella hi van prendre part gairebé 300 tripulacions entre les quals s’hi trobaven Ricard Castellví i Marcelo Cairo, regatistes del Club Nàutic Cambrils.

La competició es va estrenar dijous 19 de desembre amb força amb bon vent de Garbí de 15 nusos i que va permetre que es poguessin disputar les tres mànegues previstes en totes les classes. Una primera jornada que va liderar Ricard Castellví en Làser Radial Masculí. El regatista del CNCB finalment acabava en la cinquena posició.

Per la seva banda Marcelo Cairo, en Làser Radial, finalitzava 25è.

Els forts vents de divendres van obligar a suspendre la segona jornada de regates de la 44a Christmas Race de Palamós. Dissabte, amb vent de Garbí d’entre 18 i 23 nusos, es van poder celebrar tres proves. Diumenge, en canvi, només van poder competir les classes olímpiques, Làser Radial Femení, Làser Standard i 470, després que el vent no aparegués fins passades les 14 hores, un cop el ponent donés pas al Garbí, arribant a bufar fins als 15 nusos d’intensitat.

La Christmas Race de Palamós tanca l’any 2019, en el qual els nostres equips de regates han evolucionat, millorat i aconseguit excel·lents resultats. Ara, els nois i noies encaren amb moltes il·lusions el 2020.

Facebook Comments

Deixa un comentari