Ricard Castellví i Marcelo Cairo es disputaran en aigües d’Eivissa el Campionat d’Espanya ILCA

Els dos regatistes de Club Nàutic Cambrils es troben ja a Eivissa per participar en el Campionat d’Espanya de la classe ILCA 7 (antiga classe làser Standard). Avui divendres es realitzaran els mesuraments i demà començaran les proves, que s’allargaran fins dimarts. Estan programades 12 proves en total, que es desenvoluparan en l’àrea de platja d’en Bossa.

Andalusia, Balears, Canàries, Catalunya, Comunitat Valenciana i Galícia seran les sis comunitats representades en aquest campionat d’Espanya ILCA juliol.

El Club Náutico Ibiza, organitzador de l’esdeveniment, ha preparat a consciència el Campionat reservat a 30 regatistes, on s’adoptaran totes les mesures de protecció dictades per les autoritats sanitàries, el Consell Superior d’Esports, així com el protocol de la Reial Federació Espanyola de vela per la volta a les competicions estatals, per tal de minimitzar així el risc de contagis pel virus Covid-19.

El campionat es limitarà a la competició, suprimint els actes socials i d’inauguració. El lliurament de trofeus es realitzarà el dimarts dia 22 a les sis de la tarda a l’escola de vela del Club Náutico Ibiza.

Facebook Comments

Deixa un comentari