Ricard Castellví i Marcelo Cairo convocats a València per la RFEV

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils Ricard Castellví i Marcelo Cairo estan aquests dies a València, en una concentració convocada per la Real Federación Española de Vela, seguint el Plan Nacional de Tecnificación Deportiva. En ella hi ha estat convocats vuit Ilcas 7 (antics làsers Standard) de tota Espanya.

Els dos regatistes d’ILCA 7 del CNCB estaran fins diumenge entrenant en aigües valencianes, a les instal·lacions de la Federació Valenciana de Vela. Aquests dies combinaran sessions d’aigua, de bicicleta i de gimnàs, a més de reunions teòriques, en les quals analitzen els entrenaments i estudien en què poden millorar.

Un cop finalitzi la concentració, les embarcacions de tots els regatistes seran transportats a Canàries, on ells hi viatjaran el 22 de novembre per participar en una altra concentració de la RFEV prèvia al Semana Olímpica Canaria. Allí s’hi estaran pràcticament un mes, ja que quan acaba aquesta competició, comença una altra concentració per aprofitar el bon temps i el vent.

Facebook Comments

Deixa un comentari