Segona exposició Del Caribe al Mediterráneo

Les parets del saló social del Club Nàutic Cambrils tornaran a acollir l’obra d’artistes de la República Dominicana i de Cambrils en una segona mostra de l’exposició Del Caribe al Mediterráneo.

José Ramon Medina, Freddy Javier, Iris Pérez, Miguel Gómez, José Sejo, Laura Álvarez Keller, Chema Pueyo, Queralt Osorio, Agustín Vázquez y Antonio Ruiz Vaca són els artistes que exposaran a partir de la setmana vinent les seves obres.

L’exposició col·lectiva de pintors dominicans i cambrilencs “Del Caribe al Mediterráneo” és un projecte comú amb artistes dominicans i cambrilencs de gran trajectòria professional i que va néixer gràcies a un intercanvi cultural anterior. Els artistes tarragonins van exposar les seves obres a República Dominicana l’any 2017, mentre que els artistes plàstics dominicans han exposat la seva obra a la Sala d’exposicions de l’Ajuntament de Tarragona i en el Centre d’Informació Turística durant aquest juliol amb l’objectiu d’estrènyer llaços culturals entre la República Dominicana i Tarragona, així com promoure l’art Llatinoamericà.

L’exposició s’inaugurarà el divendres 8 de novembre a les 19:30h amb la presència del Cònsol, Adriano de Los Santos; la Vicecònsol, Rosanne Pérez Fermín i el director cultural de la República Dominicana, Jordi Martínez Selma.

De part de l’Ajuntament de Cambrils estaran presents la Regidora de Cultura i Festes, Cinta Ballesté; la Regidora de Benestar, Drets Socials i Salut, Hélène Arcelin, i el Regidor de Promoció Econòmica, Participació Econòmica i Cooperació, Oliver Klein.

Facebook Comments

Deixa un comentari