La Segona Virtual Regatta Trofeu Audi- Tarracomòbil del CNCB reuneix a grans i petits per gaudir de la vela

El Club Nàutic Cambrils va repetir el passat cap de setmana la regata virtual i va tornar a ser un èxit. En aquesta ocasió va ser, a més, Trofeu Audi- Tarracomòbil.

Els amants de la vela van tenir una nova oportunitat de navegar des de casa i competir. Aquest cop s’alçava com a vencedor Alberto Guillén, del Club Nàutic Cambrils, seguit del seu company de club, Marcelo Cairo. En categoria U16 el vencedor va ser el cambrilenc Iker Múgica, que a més quedava cinquè de la general, mentre que en categoria de més de 40 anys s’enduia la primera posició Santi Alberto, sumant també la tercera posició en la general.

Van ser dues tardes d’emoció, la de dissabte i la de diumenge, que van aplegar a molts participants des de casa seva davant de l’ordinador, la tablet o el mòbil. Només calia inscriure’s a través de la pàgina web del Club Nàutic Cambrils, descarregar-se l’aplicació Virtual Regatta In-Shore i jugar!

Per cert que aquest cap de setmana es repetirà regata virtual però de forma conjunta amb els club nàutics d’Hospitalet de l’Infant, Salou, Altafulla, Vilanova i Arenys de Mar.

Facebook Comments

Deixa un comentari