Sis regatistes d’Optimist del Club Nàutic Cambrils es classifiquen pel Campionat d’Espanya

És la primera vegada en la història del CNCB que s’aconsegueix la classificació de fins a sis regatistes per formar part del pròxim Campionat d’Espanya d’Optimist amb la Selecció Catalana. Quatre dels esportistes del Club han fet pòdium al Trofeu Cornudella Campionat Catalunya Optimist celebrat al Club Nàutic El Balís al llarg dels dos darrers caps de setmana.


L’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils està d’enhorabona després d’aconseguir la classificació de fins a sis regatistes per formar part de la Selecció Catalana que competirà al Campionat d’Espanya d’Optimist del mes d’abril al Club Nàutic Masnou. Es tracta de la primera vegada en els anys d’història de la secció esportiva del CNCB que s’aconsegueix la classificació de fins a sis regatistes per a una competició d’aquest tipus.

La seva selecció arriba gràcies als bons resultats aconseguits al Trofeu Cornudella Campionat Catalunya Optimist, celebrat al Club Nàutic El Balís durant els dos darrers caps de setmana del mes de març.

En la competició, a més, quatre regatistes del CNCB pujaven al pòdium del Trofeu. En G1, Joan Domingo aconseguia la segona posició absoluta i era sub16 masculí i Miguel Garcia es feia amb la tercera posició absoluta i sub16 masculí. Cristina Guillén ha estat primera sub13 femenina en G1 i en G2 Darío Alvaredo s’ha fet amb el primer lloc en sub16 masculí.


Els 70 participants del Trofeu Cornudella Campionat Catalunya Optimist només van poder competir el segon cap de setmana dels dos previstos, ja que durant el primer, la meteorologia adversa els va deixar sense regata. Els dies 26 i 27 de març sí van poder realitzar set proves en G1 i tres en G2. 


El Campionat celebrat al Club Nàutic El Balís de Llavaneres ha servit per definir la Selecció Catalana que disputarà en aigües del Masnou el Campionat d’Espanya d’Optimist del 12 al 17 d’abril. En representació del Club Nàutic Cambrils, formaran part de la Selecció Catalana Joan Domingo, Joan Fargas, Miguel Garcia, Cristina Guillén, Iker Múgica i Àlvar Vila. Una noticia excel·lent que es deu a l’esforç i constància al llarg de tota la temporada, tant dels regatistes com dels seus entrenadors, Bea Muro, Oriol Oliva i Leandre Garcia.

Facebook Comments

Deixa un comentari