Els socis del CNCB tenen a la seva disposició la targeta de descompte per a la benzinera del Club + Vilalta Corporació

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils posa a disposició dels seus socis la targeta de descompte per a la benzinera. Amb ella es beneficiarà d’un 3% de descompte al posar combustible en la benzinera ubicada al varador.

Aquest any la targeta té dues novetats. La primera és que poden tenir-la tots els membres de la unitat familiar del soci sense cap cost per cap d’ells.

La segona és que enguany hi col·labora la Corporació Vilalta. Gràcies a això, amb la targeta gaudiran de 8 cèntims de descompte a l’hora de posar benzina a les gasolineres espai Vilalta. ( C-14 Nord – Reus, C-14 Sud Salou, Serrallo de Tarragona i Vila-seca).

La targeta és vàlida, amb les seves condicions generals, en la resta de les estacions de servei Vilalta, localitzades a Sant Pere i Sant Pau i el Port de Tarragona, Perafort, el Vendrell i la Bisbal del Penedès.)

 

Amb aquesta targeta del Club Nàutic Cambrils + fidelització Vilalta Corporació, tindran, a més:

– Descomptes en les botigues de conveniència dels Espais Vilalta. (Aquest descompte no és aplicable a recàrregues de mòbil, targeta de plataformes multimèdia, jocs d’atzar, premsa i tabac).

– Descomptes en els centres de rentat VFlash.

– Preu especial en el gasoil de calefacció.

– Preu especial en el canvi de contracte de llum a Vilalta Energy.

– Descompte en les entrades per l’Aquopolis Costa Daurada.

– Descomptes en els espectacles que realitza la Tàrraco Arena Plaça.

Disposar de la targeta també permet comprar les entrades per a aquests esdeveniments i tots els espectacles de Ticketmaster mitjançant la nostra pàgina web, utilitzant l’usuari que Vilalta proporciona per a això.

– Promoció per obtenir la teva Telepizza mitjana, sense límit d’ingredients, qualsevol dia de la setmana per només 6.95 €. Aquesta oferta només és vàlida si es recull al local situat al carrer Marqués de Montoliu, 2 de Tarragona.

Facebook Comments

Deixa un comentari