Sortides amb veler i travesses a preus immillorables!

L’Acadèmia Nàutica del Club Nàutic Cambrils ha posat en marxa un paquet d’ofertes dirigides als alumnes i ex alumnes del centre. L’objectiu, facilitar que puguin posar en pràctica d’una forma assequible tots els coneixements apresos durant el curs acadèmic.

L’oferta també està oberta a acompanyants dels alumnes, tot i que aquests no disposaran de preus tan reduïts, però si de preus molt competititius.
Els alumnes de l’escola podran gaudir varis abonaments per fer sortides en velers. Hem confeccionat tres tipus d’abonaments. Una sortida 4h de veler amb professor per 30€ per als alumnes i 50€ per acompanyants. L’abonament de 3 sortides per 80€ per alumnes i 135€ per acompanyants i finalment un abonament de 6 sortides per 140€ pels alumnes i 240€ pels acompanyants.

Pel que fa a les travesses amb la nostra embarcació Ave Phoenix, amb capacitat per a 11 persones, els alumnes podran llogar-la per 100€/h + 25€/h per monitor i els que no siguin alumnes per 150€/h + 30€/h pel monitor.

Novetats calendari acadèmia nàutica

Pels interessats en iniciar-se en el món de la nàutica, aquest mes de març la nostra acadèmia posa en marxa una sèrie de cursos. El proper 18 de març es realitzaran les practiques de motor del PNB. El dia 22 de març, tret de sortida d’un nou curs teòric del PNB i el PER i finalment el diumenge 25 de març nou curs teòric de patró de iot de 9h a 18h.
Tots els interessats poden enviar un correu electrònic a n.atri@clubnauticcambrils.com o passar per les nostres oficines.

Facebook Comments

Deixa un comentari