Temps irregular el cap de setmana

Dissabte predominarà l’ambient assolellat, si bé entre mig matí i les primeres hores de la tarda la nuvolositat de tipus alt i mitjà es farà més nombrosa i deixarà el cel localment mig ennuvolat.

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta en general, sobretot a la meitat sud del litoral i prelitoral. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més alta, tret del Pirineu occidental on serà lleugerament més baixa.

Fins a mig matí i, de nou, al llarg de la nit el vent serà fluix i de direcció variable. La resta del dia s’imposarà el component sud al litoral i prelitoral, i el component oest a l’interior, malgrat que a quadrant nord-est bufarà de component sud i est. En general bufarà entre fluix i moderat amb alguns cops forts.

Diumenge, fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral i prelitoral. A partir de mitja tarda també se’n formaran al sector central del litoral i prelitoral.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més baixa. Tot i això, a la meitat sud del litoral i prelitoral serà entre lleugerament i moderadament més alta.

Fins a primera hora del matí i, de nou, a partir del vespre el vent serà fluix i de direcció variable. La resta del dia s’imposarà el component sud al litoral.

Pel que fa a l’estat del mar, tindrem marejol tot el cap de setmana.

Facebook Comments

Deixa un comentari