Temps irregular tant dissabte com diumenge

Dissabte, cel serè o poc ennuvolat, si bé fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral central i sud i de la depressió Central que tendiran a minvar ràpidament.

No es descarta algun ruixat feble i minso a la Costa Daurada fins a primera hora del matí. 

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la màxima baixarà lleugerament, si bé localment el descens podrà ser moderat, especialment al terç sud.

Fins a mig matí i de nou a la nit el vent serà fluix i de direcció variable, amb alguns terrals de matinada al litoral. La resta del dia s’imposarà el component sud i est entre fluix i moderat al litoral i prelitoral.

Diumenge el cel estarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat sud i la resta de la Catalunya central fins a mig matí. Al llarg del matí la nuvolositat tendirà a restringir-se al terç sud i resta del litoral i prelitoral, si bé a la tarda minvarà. A la resta del país estarà serè o poc ennuvolat.

S’espera algun xàfec al terç sud i altres punts de la meitat sud del litoral i prelitoral fins a migdia.

La temperatura mínima serà semblant, o lleugerament més baixa al nord-est, mentre que la màxima serà semblant o baixarà lleugerament.

Fins a mig matí i de nou a la nit el vent serà fluix i de direcció variable. La resta del dia s’imposarà el component sud i est entre fluix i moderat al litoral i prelitoral, i el component sud i oest a la resta fluix amb cops moderats.

Pel que fa a l’estat de la mar, hi haurà maror tot el cap de setmana.

Facebook Comments

Deixa un comentari