Trobada amb periodistes per parlar de l’actualitat del Club Nàutic Cambrils

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, va realitzar una trobada amb periodistes el dimarts 27 de juny per explicar-los les línies estratègiques dels pròxims 6 anys. Vallverdú va estar acompanyat de la vocal de la Junta Directiva Luci Montesinos, el gerent del club, Claus Gunslev, i el director esportiu, Aleix Monmany.

Vallverdú va presentar els quatre punts estratègics que han de guiar aquest nou mandat, un mandat que “no és el començament de cap etapa, és una continuïtat”, va dir. El primer punt és “fer el club del soci i per soci” per fomentar el sentiment de pertinença. “Per això estem treballant en millorar les instal·lacions per crear més espais socials”, va explicar el president. Actualment el CNCB té una massa social de 420 socis.

El segon eix és incrementar la solvència, la fortalesa i la sostenibilitat del club, tres principis que donen valor afegit a l’entitat i que sempre han estat al centre de la gestió de la Junta de Vallverdú.

El tercer punt estratègic és la bona governança. El president del CNCB va incidir en el fet que “Cambrils, el seu port i el seu club nàutic mereixen una professionalització de l’equip i en això estem treballant”.

L’últim punt estratègic és la difusió de les activitats nàutiques sostenibles i és per això que “hem limitat el dèficit de la secció esportiva”, explicava Vallverdú, que va apuntar que la Junta destina a la secció un 3% de dèficit sobre el pressupost general.

Nou edifici de la secció esportiva

La trobada amb els mitjans de comunicació va servir també per presentar el nou edifici de la secció esportiva, que es va estrenar dilluns amb els equips de regates i l’escola de vela.

Vallverdú va explicar que en la primera fase de les obres, es va remodelar l’espai on amarren les embarcacions. “D’aquesta manera, donem servei tant a les embarcacions del club com a les que puguin venir de fora”, comentava el president.

En la segona fase de les obres es treballarà per donar cobertura als espais que donin serveis a nàutica per ús i s’ampliaran els espais socials. Així doncs, a l’espai que ocupa actualment el restaurant Barlovento s’hi construirà un edifici de 200 m2 d’una sola planta amb terrassa i piscina a la part superior. També es remodelarà l’edifici social per aconseguir més espai útil.

Facebook Comments

Deixa un comentari