Últim cap de setmana de febrer marcat pel bon temps i els núvols

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El divendres a la tarda es creuaran núvols alts i alguns de mitjans d’Oest a Est, sobretot al nord del país, alhora que augmentaran els núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert, especialment al final del dia quan també arribaran a altres punts de l’interior. A partir de la tarda, és possible algun ruixat feble i Aïllat al sector central del litoral i prelitoral. La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament, tot i que a punts del quadrant Nord-est serà similar. La visibilitat serà entre bona i excel·lent tot i que anirà empitjorant a punts del litoral i prelitoral. Fins a migdia, el vent bufarà de component Oest entre fluix i moderat, més reforçat al terç Sud on hi haurà alguns cops forts. A la resta serà fluix i variable, amb algunes calmes a punts de l’interior. A partir de llavors s’imposarà el component Sud entre fluix i moderat.

El dissabte circularan núvols d’Oest a Est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en general. A més, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral Central i Sud i alguns estrats baixos a la depressió Central fins a mig matí. El vent serà fluix i variable al principi de la jornada, si bé bufarà de component Sud entre fluix i moderat amb algun cop fort al litoral Nord i hi haurà terral fluix a la resta del litoral. Al matí s’imposarà el component Oest a l’interior i el component Sud al litoral, tots dos d’intensitat fluixa i moderada amb ratxes fortes. S’espera precipitació feble i minsa.

Finalment, el diumenge de matinada el cel estarà molt ennuvolat o cobert. Al matí la nuvolositat minvarà d’Oest a Est fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat. Malgrat tot, a la tarda la nuvolositat tornarà a augmentar d’Oest a Est fins a quedar el cel molt ennuvolat o cobert. S’espera precipitació a partir de migdia a la meitat Oest del territori d’intensitat entre feble i moderada; i n’és possible fins a mig matí a l’extrem Nord-est. Acumularà quantitats entre minses i poc abundants. La temperatura mínima i màxima seran lleugerament més baixes que en dies anteriors. La visibilitat serà entre bona i excel·lent mentre que el vent bufarà de component Oest entre fluix i moderat amb ratxes fortes.

Facebook Comments

Deixa un comentari