Últim mes per amarrar gratis!

La campanya “Navegar té premi: Amarra gratis!” de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics segueix vigent fins el 31 de desembre. Encara queda tot el mes per a que els associats dels ports catalans es beneficiïn d’una nit gratis en un total de 26 ports de Catalunya. Per aconseguir gaudir d’aquesta nit gratuïta, només cal reservar a través del port base.

Complint amb totes les mesures de seguretat i fent del port de Cambrils un punt idoni perquè els navegants gaudeixin de la seva estada.

Aquest conveni està reservat a la majoria dels usuaris dels ports adherits i consisteix en gaudir d’una nit d’amarrament gratuït a cadascun dels següents ports adherits:

** Port de Roses, ** Marina Empuriabrava, ** Club Nàutic L’Escala,** Club de Vela Blanes, Club Nàutic Arenys de Mar, Club Nàutic Balís, ** Port de Mataró, Marina Port Premià, Port Masnou, Marina Badalona, Port Fòrum, Port Olímpic, Reial Club Marítim de Barcelona, Port Ginesta, Club Nàutic Garraf, ** Port de Sitges, Aiguadolç, Club Nàutic Vilanova, ** Port Segur de Calafell, ** Club Nàutic Coma-ruga, ** Club Nàutic Salou, ** Club Nàutic Cambrils, ** Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, ** Port Calafat, ** Marina Sant Jordi, Sant Carles Marina i ** Club Nàutic les Cases d’Alcanar.

(En els marcats amb un asterisc cal fer una nit de pagament per gaudir de la nit gratuïta els mesos de juliol i agost.) 

La gratuïtat es limita al preu de l’amarrador. Els consums, taxes i serveis seran de pagament. Les reserves s’han de fer obligatòriament a través del port base, que serà qui confirmi la disponibilitat.

Poden consultar totes les condicions al següent link.

Facebook Comments

Deixa un comentari