La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaria, visita les instal•lacions del Club Nàutic de Cambrils després dels atemptats

El Club Nàutic de Cambrils va viure la matinada del passat dijous en primera persona un dels episodis més atroços dels últims anys. En l’atac terrorista al nostre municipi un dels nostres socis va resultar ferit. A dia d’avui la persona afectada encara està ingressada en un hospital de Barcelona però afortunadament no es tem per la seva vida.

Des del Club Nàutic de Cambrils volem desitjar-li una recuperació ràpida i enviar-li molts ànims. Per aquest motiu des del primer moment hem volut interessar-nos pel seu estat i oferir el nostre suport a la família de l’afectat.

Tot i el lamentable incident el Club Nàutic de Cambrils l’endemà mateix de l’episodi va optar per seguir treballant, en la mesura del possible, amb tota normalitat i recuperar el ritme diari de les seves activitats, sense que uns fets tan condemnables afectessin el dia a dia del Club i el del seus socis. Aquest és el missatge que el president del Club, Ramón Vallverdú, va traslladar-li a la vicepresidenta del Govern Espanyol, Soraya Saénz de Santamaria, en la seva visita el passat dissabte al lloc dels fets i a les instal·lacions del Club Nàutic de Cambrils i on també hi va assistir el delegat del Govern Espanyol, Enric Millo.

Durant la visita el president del Club Nàutic de Cambrils va relatar-li com havien succeït els fets i com els havien viscut els ciutadans que en aquells moments es trobaven a les instal·lacions del Club.

En aquest sentit, Vallverdú, va voler destacar la professionalitat i saber fer dels treballadors que en tot moment van mantenir la calma i van actuar de forma molt competent ajudant i donant refugi a tots aquells socis i vianants que en aquell moment es trobaven al lloc dels fets.

Facebook Comments

Deixa un comentari