Viu un estiu carregat d’activitats al CNCB

El Club Nàutic Cambrils ha preparat per aquest estiu un calendari amb una àmplia i atractiva oferta d’activitats per a que tothom pugui trobar-hi allò que més s’ajusta als seus gustos. El ventall d’activitats va des del ioga, fins a sopars o cates de vins i olis. Al calendari de l’estiu, cada setmana hi ha marcada una activitat.

Per començar, i després de l’èxit de l’activitat el passat estiu, tots els dissabtes a partir del 17 de juliol es farà ioga al Barlovento a les 8 del matí. Es tracta d’una activitat oberta a tothom.

Per altra banda, els diumenges de juliol i agost es celebraran les regates socials de creuers a les quals hi podran participar tots aquells que ho vulguin. Cal remarcar que si no es compta amb embarcació pròpia, des del Club es posarà al seu abast un creuer a través de la borsa de tripulants.

A continuació detallem algunes de les activitats previstes per l’estiu, de totes elles els anirem informant puntualment quan s’apropin les dates de celebració:

JULIOL

El cap de setmana del 17 i 18 de juliol es celebrarà el Trofeu Costa Daurada d’Optimist i Ilca. I la nit de dissabte 17, part dels participants assistiran a la Nit de la Vela de l’Estiu. Una cita per a tot l’equip de regatistes del Club, a més dels seus entrenadors, pares i mares.

Dissabte 24 de juliol s’ha preparat una cata de vins i sopar al Restaurant del Club Nàutic Cambrils.

AGOST

Dissabte 6 s’ha preparat una cata d’olis que es realitzarà a les instal·lacions del Barlovento.

Dissabte 13 es celebrarà la nit blanca, un sopar al Barlovento on els convidats hauran d’assistir vestits de blanc.

Dissabte 21 l’Escola de Vela celebrarà a la tarda la festa final de temporada dels cursos d’estiu.

Diumenge 22 el grup de nedadors i nedadores ‘Malalts d’Aigua’, encapçalats per Jordi Cervera, durant a terme una travessia solidària per recaptar fons en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. Els nedadors i nedadores cobriran per relleus els 45 quilòmetres de distància entre la plataforma Casablanca de Repsol a alta mar i el Club Nàutic Cambrils.  El Club Nàutic Cambrils col·labora en l’organització d’aquesta acció solidària perquè tot surti a la perfecció. A més, a les instal·lacions del CNCB poden adquirir les ampolles del Vi ‘Secrets de Mar’, de les vendes del qual es destinarà una part a la Fundació Miquel Valls.

Finalment el dissabte 28 d’agost es celebrarà el tradicional sopar social, on es trobaran tots els socis i sòcies de l’entitat per viure una de les nits més maques del Club Nàutic Cambrils.En els propers dies es donaran detalls de cadascuna de les activitats, que s’han preparat amb il·lusió i ganes que tothom gaudeixi de l’estiu al CNCB.

Facebook Comments

Deixa un comentari