La XVIII Regata Vent de Dalt de creuers ja té data, serà el 10 i 11 de juliol

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils organitza un any més la regata Vent de Dalt.  La competició, de creuers i puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris, A2. Una regata que pretén animar a tots aquells navegants que han estat durant mesos amb ganes de sortir a l’aigua i relacionar-se amb altres creueristes. I quina millor oportunitat que aquesta.

La Regata Vent de dalt estableix dos recorreguts en funció de la zona de navegació despatxada o recorregut escollit:

RECORREGUT 1 – ZONA B3 – amb una distància aproximada de 66 milles nàutiques. ▪ Cambrils – Far Cap Tortosa – Plataforma Casablanca – Cambrils.

RECORREGUT 2 – ZONA B2 – amb una distància aproximada de 43 milles nàutiques ▪ Cambrils – Far Cap Tortosa – Cambrils.

El registre de participants serà divendres 10 Juliol fins a les 15h i a les 16h es farà la reunió de patrons. A les 18h serà la sortida de la prova.

El lliurament de trofeus es celebrarà dissabte 11 de juliol durant el sopar per a tots els assistents i acompanyants a les instal·lacions del Club Nàutic de Cambrils.

S’establiran tres grups de classificació i per recorreguts: classificació per a participants en Solitari, classificació per a participants A-Dos i classificació per embarcacions amb tripulació. Hi haurà grup ORC, RI i Promoció. La classificació serà en temps compensat pels grups establerts. S’aplicarà el sistema de Temps sobre Distància i la puntuació Baixa (Apèndix A del RRV). Les classificacions de les classes Solitari, A dos, amb certificat ORC puntuaran pel Campionat de Catalunya de cada classe i que realitzin el Recorregut 1.

Les embarcacions participants a la regata tindran dret d’amarrador gratuït a les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils des d’una setmana abans del inici de la prova fins una setmana després.

Les inscripcions i el corresponent pagament dels drets d’inscripció es faran online al lloc web http://clubnauticcambrils.sailti.com/es/default/races/race/text/xviii-regata-vent-dalt-es

 

Facebook Comments

Deixa un comentari