Ricard Castellví es proclama Campió de Catalunya masculí d’Ilca Radial al Garraf

El Club Nàutic Garraf va organitzar el Campionat de Catalunya d’Ilca Radial el passat cap de setmana. En ell hi van prendre part tres regatistes del Club Nàutic Cambrils, Lucia Gascón, Ricard Castellví i Lluís Fargas.

La competició va arrencar divendres 28 d’agost amb la celebració de 4 proves. Dissabte els participants, un total de 40, van sortir a mar, però no van poder iniciar cap prova, ja que va parar el vent i una forta tempesta els va obligar a tornar a terra.

Diumenge va bufar el vent de segon quadrant, molt inestable en intensitat i direcció. Tot i així, es van poder realitzar 2 proves més.

Finalment Ricard Castellví es proclamava Campió de Catalunya masculí d’Ilca Radial, mentre que Lluís Fargas també pujava al pòdium en la tercera posició masculina. Per a Lucia Gascón  aquesta regata era la seva estrena en Ilca Radial.