El CNCB, punt de venda de les mascaretes solidàries “Cambrils pels Valents”

Premsa Club Nàutic

, -, ¡

Des de fa uns dies ja es poden comprar a la nostra oficina les mascaretes solidàries de la campanya “Pels Valents”, que cerca aconseguir fons per la recerca sobre el càncer infantil. La iniciativa se centra en crear el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa en el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona. “Pels Valents” va ser inicialment impulsada per un grup d’agents de policia de Cambrils, venent escuts personalitzats de la policia, ara ja hi ha més de 150 cossos de policia local de tota Catalunya participant-hi.
De moment, la Policia Local de Cambrils ha recaptat més de 28.000 euros. Gràcies a les mascaretes amb certificat d’homologació equivalent a FFP2, s’espera augmentar la xifra i arribar a més gent. Es venen per 9 euros la mida per adults, a 7 les infantils i es poden aconseguir tant a la seu de la Policia Local de Cambrils, com en els espais col·laboradors com el Club Nàutic Cambrils. Les mascaretes es fabriquen a Cambrils i estan fetes amb microfibra hidròfuga que s’ha de netejar a 60 graus.
El nou centre pediàtric especialitzat en la malaltia del càncer podria atendre 400 pacients a l’any, un 30% més dels que atén el Servei d’Oncologia del Sant Joan de Déu en l’actualitat. A més, s’espera que compti amb la tecnologia més avançada en la lluita contra el càncer. El nou centre no només comptarà amb més habitacions, boxes i càmeres especials, sinó que també es projecta un espai de laboratori i altres serveis no assistencials, que aportaran un valor afegit i de qualitat en la lluita contra en càncer infantil.

Facebook Comments

Deixa un comentari