Amplia oferta de cursos aquest novembre a l’Acadèmia Nàutica

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Aquest mes de novembre l’agenda de cursos de l’Acadèmia Nàutica és frenètica. El primer cap de setmana de novembre, el del 3 i el 4, curs intensiu de PER i PNB. El mateix dissabte també es realitzaran les pràctiques de ràdio.

Per altra banda, recordem que tots els dimecres de 18h a 20h es fan les classes teòriques de la titulació de Patró de Iot, amb l’objectiu de preparar la última convocatòria de l’any que es realitzarà a Barcelona el 14 de desembre.

Els dijous 8, 15 i 22 de novembre classes de teoria del PER de 18h a 22h. Les pràctiques de motor d’aquesta mateixa titulació es realitzaran el cap de setmana del 10 i 11 de novembre.

Divendres 16 de novembre hi haurà examen de PER i PNB i diumenge 18 de 09h a 18h es faran les pràctiques de motor del PNB i a la mateixa hora el diumenge 25 de novembre es faran les pràctiques de vela.

A banda de l’àmplia oferta formativa disposem també de diferents abonaments per a tots aquells que vulguin animar-se a navegar en veler.

Hem elaborat uns abonaments que posem a disposició de tots els públics amb preus especials per als ex alumnes.

Existeixen tres tipus d’abonaments diferents:

Abonament d’1 sortida:  Gaudeix de 4h de navegació amb veler per només 30€ els ex alumnes i acompanyants per 50€.

Abonament de 3 sortides: 12h de navegació per 80€ per a ex alumnes i 135€ acompanyants

Abonaments de 6 sortides: 24h de navegació per 140€ ex alumnes i 240€ acompanyants.

També disposem de l’abonament regal perquè tothom qui ho vulgui pugui regalar 4h de navegació a vela.

Totes les sortides son programades per les pràctiques del PER. Cal reservar i les places estan subjectes a disponibilitat.

Facebook Comments

Deixa un comentari