Més cursos i classes amb l’Acadèmia Nàutica

, Escola de mar

L’Acadèmia Nàutica té aquest 2017 més oferta de classes i pràctiques en el seu calendari. I amb preus molt competitius. 5 cursos amb totes les seves pràctiques incloses i que es poden consultar a la nostra web http:// www.clubnauticcambrils.com

A més, l’Acadèmia proposa una oferta àmplia per aquells navegants que no necessiten cap títol però que volen gaudir al llarg de l’any de la navegació. Els socis tenen un 15% de descompte en tots els preus.

Per iniciar-se en la nàutica, l’Acadèmia ofereix la LLICÈNCIA DE NAVEGACIÓ, que permet portar embarcacions de fins a 6 metres d’eslora, navegació diürna, potència adequada a l’embarcació, fins a 2 milles de la costa i govern de motos nàutiques classe C.

La pot obtenir qualsevol persona major de 18 anys o els menors d’edat que hagin complert els 16 anys en el moment de la realització de les proves, amb el consentiment dels pares o tutors.

Per a la seva obtenció hauran de realitzar 4 hores de pràctiques bàsiques de seguretat i navegació i 2 hores de teoria.

El seu preu és de 150€.

Per a qui vulgui més atribucions, l’Acadèmia oferta el PATRÓ DE NAVEGACIÓ BÀSICA DE MOTOR. Per embarcacions d’esbarjo fins a 8 metres d’eslora, potència adequada a l’embarcació, fins a 5 milles de la costa i govern de motos nàutiques. Des de 380€ (*)

El PATRÓ D’EMBARCACIONS D’ESBARJO permet portar embarcacions d’esbarjo fins a 15 metres d’eslora, potència adequada a l’embarcació, fins a 12 milles de la costa, navegació entre illes dins dels arxipèlags balear i canari, i govern de motos nàutiques.

Amb la nova normativa el PER pot incrementar considerablement les seves atribucions amb només fer unes pràctiques de 24 hores de navegació en travessia en una embarcació d’escola degudament condicionada per a la navegació en zona 2.

Les noves atribucions són: eslora màxima 24 metres i pel que fa al límit geogràfic, podrà realitzar la travessia entre la Península i Balears. Des de 630€ (*)

El PATRÓ DE IOT A MOTOR és per portar embarcacions d’esbarjo fins a 24 metres d’eslora, fins a 150 milles de la costa i govern de motos nàutiques. Des de 1000€ (*).

Finalment s’oferta el CAPITÀ DE IOT A MOTOR. Embarcacions d’esbarjo fins a 24 metres d’eslora, vaixells d’esbarjo, sense limitació geogràfica i govern de motos nàutiques. Des de 1225€ (*)

*Els preus inclouen l’IVA però no les taxes d’inscripció a l’examen i de gestió del títol.

Facebook Comments

Deixa un comentari