Bona acollida entre els socis de la primera trobada territorial

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils ha iniciat una sèrie de trobades territorials amb els seus socis.
La primera trobada va ser el passat dimecres 28 de febrer a les set de la tarda al BISC Barcelona International Sailing Center.
Aquesta iniciativa respon a l’interès de compartir amb el soci la situació actual del Club des de la proximitat del territori i implicar-los en aquesta nova etapa del Club.

El president del Club, Ramon Vallverdú, va explicar els motius del relleu de la nova junta directiva i el nou model del gestió del Club a partir d’una sèrie de fets que han marcat aquest canvi en la nova manera de fer de l’entitat. Finalment, Vallverdú va presentar els socis assistents el projecte constructiu del Club destacant les millores i els aspectes més novedosos com més espai social, increment de la zona de varador i de treball i la renovació integral de pantalans i instal•lacions.

La trobada també va servir per presentar a la nova gerent, Jordina Gallinat, qui es va donar a conèixer als socis i va explicar la seva trajectòria professional, fent incís en l’experiència que té en gestió d’equips i en projectes de gran envergadura.
En el punt final de l’acte els socis van tenir l’oportunitat de mostrar les seves inquietuds i, des de la Junta, es va donar respostes i detalls que van ajudar a entendre millor la situació actual. En acabar l’acte hi va haver un refrigeri on els assistents van tenir l’oportunitat de compartir i intercanviar inquietuds i impressions amb la resta dels membres de la junta, en un espai més relaxat i distès.

En la trobada, Ramon Vallverdú, president de l’entitat, va ser l’encarregat de presentar el nou model de gestió del Club. I ho va fer explicant en primer lloc, els motius pels quals l’actual Junta està al capdavant del Club. Seguidament va nomenar els seus membres i va presentar Jordina Gallinat, la nova gerent. Va ser ella mateixa qui es va donar a conèixer, comentant breument la seva trajectòria professional, fent incís en l’experiència que té en gestió d’equips i en projectes de gran envergadura.

Vallverdú va continuar explicant el projecte constructiu, destacant aquelles millores que es fan respecte l’anterior projecte. A banda, va donar a conèixer alguns fets que porten a fer un canvi de gestió i una nova manera de fer al Club.
A partir d’aquí es va obrir un debat on es van recollir algunes de les inquietuds dels socis, que van poder preguntar i obtenir respostes que ajuden a comprendre millor la situació actual. En acabar l’acte hi va haver un refrigeri on els assistents van tenir l’oportunitat de compartir i intercanviar inquietuds i impressions amb la resta dels membres de la junta, en un espai més relaxat i distès.

Facebook Comments

Deixa un comentari