El Club Nàutic Cambrils participa un any més al Congrés Nàutic d’ANEN

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Aquesta edició, la sisena, es celebra al nou Palau de Congressos de Palma de Mallorca des d’ahir dijous 8 de març i fins aquest divendres 9 de març.

Consolidat com una de les cites ineludibles per al sector nàutic així com d’especial interès per a altres sectors econòmics afins, el Congrés Nàutic està dirigit a tota la comunitat nàutica que vulgui estar al corrent de les iniciatives i desenvolupaments estratègics que el sector nàutic espanyol ha d’abordar per impulsar la seva competitivitat i futur.
En aquesta edició, l’esdeveniment tracta de visualitzar els canvis que s’estan produint en el sector, el seu potencial econòmic en l’àmbit empresarial, així com la seva capacitat per impulsar el turisme nàutic de qualitat.
El Congrés s’inaugurava ahir al matí a càrrec de Iago Negueruela, Conseller de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears.
Al llarg de les dues jornades s’han succeït un seguit de ponències, destacant la presentació de l’Informe 2018 Impacte Econòmic del Sector Nàutic. Elaborat per ANEN i AEGY en col•laboració amb la Universitat Complutense de Madrid. A més s’ha tractat la indústria nàutica, el relleu generacional, destinacions nàutiques, nous carburants o oportunitats professionals en la nàutica d’esbarjo, entre d’altres.

Facebook Comments

Deixa un comentari