El Club assisteix al VII Congrés Nàutic d’ANEN

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

Una representació del Club Nàutic Cambrils participa al VII Congrés Nàutic, organitzat per ANEN, celebrat a Palma de Mallorca els dies 14 i 15 de març. Enguany la  sostenibilitat és un dels temes protagonistes del Congrés i de l’agenda del sector nàutic per a la propera dècada, que es gestarà en l’esdeveniment.

Francina Armengol, la presidenta del Govern Balear, era l’encarregada d‘inaugurar el Congrés, ahir dijous.  José Manuel Moreno, Catedràtic d’Ecologia de la Universitat de Castella-la Manxa i Membre del Panell Intergovernamental de Canvi Climàtic de l’ONU, va oferir una presentació sobre els efectes del canvi climàtic a la nàutica. També en aquest bloc temàtic, es dóna a conèixer en  profunditat el cas de Baleària, la naviliera espanyola que és un referent en l’aposta pel desenvolupament sostenible de l’empresa i un exemple de compromís formal i actiu en la preservació del medi ambient.

Aquests són alguns exemples d’un congrés que aplega molts dels seus associats, arribats de tot l’estat. El Club Nàutic Cambrils per la seva banda, segueix sumant sinèrgies amb el sector.

Facebook Comments

Deixa un comentari