El CNCB se suma a les accions de neteja de platges organitzades aquest cap de setmana al municipi

El CNCB se suma a les dues accions organitzades de neteja de platges i recollida de residus organitzades per aquest cap de setmana. Sota l’eslògan ‘Platges o plàstic? Suma’t al canvi’ l’Ajuntament de Cambrils ha fet un pas endavant amb aquesta campanya amb la finalitat de conscienciar a veïns i turistes de la importància de mantenir un mar lliure de residus, plàstics i contaminació. A Cambrils les accions se centraran al passeig de les Palmeres i a la Riera d’Alforja. A més, l’organització ha organitzat tallers per a infants.
Per la seva banda, la Federació Catalana de Vela també ha marcat el cap de setmana del 10 al 12 de maig com la data al calendari per lluitar contra aquesta lacra que afecta el fons marí. Amb l’objectiu de seguir conscienciant en aquesta temàtica i de promoure la vela sostenible ha engegat aquesta campanya. Així, del 10 al 12 de maig, els Clubs i les Escoles de Vela de Catalunya participaran en la Jornada europea de recollida de residus “Let’s Clean Up Europe” amb la campanya “Keep it Clean and Sail”, promoguda per la Federació Catalana de Vela.
La Vela Catalana se suma a aquesta campanya europea fomentada per l’Agència de Residus de Catalunya, amb els objectius de: conscienciar i sensibilitzar mediambientalment als navegants i usuaris del mar; fer visible i afavorir la implicació de tot el col·lectiu de la vela en la conservació del medi marí i fer-ne ressò mediàtic; i prevenir i crear hàbits per respectar i millorar l’entorn que es navega.

Facebook Comments

Deixa un comentari