La Fundació Cruyff ens apropa a la vela accessible

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El saló social del Club Nàutic Cambrils ha acollit aquesta tarda una xerrada sobre la vela accessible dins del programa d’actes de la Fira Marítima Costa Daurada que es va inaugurar ahir dijous i s’allargarà fins el proper diumenge 20 de maig. Aquesta ha anat a càrrec d’Esther Eroles, responsable de projectes de la Fundació Cruyff. La xerrada ha girat entorn als diferents projectes que la Fundació te en marxa per tal de fomentar l’esport per a nens amb discapacitat. També ha parlat del projecte col•laboratiu amb el Club Nàutic Cambrils que és especial, ja que no només el nen amb discapacitat pot practicar la vela sinó que ho pot fer acompanyat de tota la família.

A l’acte hi van assistir el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, Josep Maria Vallès, el president del Consell Esportiu del Baix Camp, Ernest Aymamí, Ana Janoher, de l’Escola Internacional del Camp, Ana Rabal i Olga Abadias, tècniques d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cambrils i la gerent del Club Nàutic Cambrils, Jordina Gallinat, entre d’altres.

El saló social del Club també ha acollit aquesta tarda la xerrada Impacte social del sector nàutic a nivell estatal, a càrrec de Carlos Sanlorenzo, president d’ANEN, Associació Nacional d’Empreses Nàutiques. La xerrada, de caire professional ha comptat amb l’assistència d’unes 20 persones.

Facebook Comments

Deixa un comentari