Gran participació en la penúltima de les trobades territorials a Saragossa

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

En aquesta ocasió la trobada va ser a Saragossa amb bona part dels socis de l’entitat d’aquesta zona i d’altres municipis propers. L’encarregat de conduir la trobada va ser un cop més el president del Club, Ramon Vallverdú, que va començar explicant els motius del relleu de la nova junta directiva i el nou model de gestió del Club.

A l’acte hi van assistir una quarantena de persones, el que demostra que l’interès del socis en el seu Club és latent.

Jordina Gallinat la nova gerent de l’entitat es va donar a conèixer als socis i va explicar la seva trajectòria professional, fent incís en l’experiència que té en gestió d’equips i en projectes de gran envergadura.
La trobada també va servir per presentar els socis assistents el projecte constructiu del Club destacant les millores i els aspectes més novedosos que aquest aportarà.
Finalment hi va haver temps per les preguntes i l’intercanvi d’opinions en una trobada molt participativa, responent així a l’objectiu de la Junta d’implicar el soci en aquesta nova etapa del Club.

Aquesta és la penúltima trobada abans de realitzar el proper 21 de març la trobada territorial a Cambrils, en concret a les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils.
L’acte va acabar amb un refrigeri per tots els assistents.

Facebook Comments

Deixa un comentari