PERFIL DE: Boubker Madaghri “La rutina al Club no existeix”

En Boubker té 28 anys i en porta nou treballant de mariner al CNCB. Tot i que és de Nador, un petit municipi del Marroc, va arribar a Catalunya amb 17 anys i va establir a l’Estartit (Girona). Poc després va formar-se en reparació i manteniment d’embarcacions a l’escola taller de Cambrils i ja s’hi va quedar a viure.

Comença la jornada fent el recorregut pel Port, de llevant fins a ponent i tornem a començar de manera que així ja capta un primer dibuix de la feina que tindrà al llarg de la jornada. Poc després, amb el contramestre del Port, Javier Bembibre, decideixen què és el més urgent i què cal atendre d’immediat.

“No hi ha un dia igual i la rutina al Club no existeix” assegura amb el somriure perenne als llavis. Diuen d’ell que és treballador, discret i amb vocació de servei. De fet, assegura que el que més li agrada és que la gent gaudeixi de l’experiència de la mar, veure els clients somriure i veure’ls tornar uns mesos després. Si ha d’elegir una tasca es queda amb la de remolcar algun vaixell o la de pintar. A nivell intern, gaudeix organitzant i compartint la informació del dia a dia amb els seus companys de marineria. Assegura que, tot i que el món de la mar és extremadament dur per les condicions meteorològiques, viure al seu costat no té preu.

Si veus un somriure pel Port de Cambrils és molt probable que sigui el del Boubker!

 

Facebook Comments

Deixa un comentari