Podi cambrilenc al Campionat de Laser Radial del Club Nàutic El Masnou

El Club Nàutic El Masnou ha acollit aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Laser Radial. La prova, en la que hi van participar una cinquantena de regatistes d’arreu de Catalunya, és la darrera de la temporada per l’equip de regates del Club Nàutic Cambrils. Un cap de setmana més els regatistes han aconseguits excel·lents resultats, tancant una temporada plena d’èxits.

Les proves es van dur a terme durant tot el cap de setmana excepte diumenge per manca de vent. Al podi hi van pujar dos cambrilencs, Leandre García (2n) i Marcelo Cairo(3er). La primer posició va ser per Victor Simo, del Club Nàutic Vilassar de Mar.

L’expedició cambrilenca la van completar Cristina García en 10ª posició i campiona femenina del Campionat i Ricard Castellví en la posición número 21.