Els alumnes de primer cicle, protagonistes de la Fira Marítima Costa Daurada amb la iniciativa “Pinta el vaixell de la Fira”.

El proper 17 de maig iniciarem una nova edició de la Firma Marítima Costa Daurada. Una de les novetats d’aquesta edició és la iniciativa “Pinta el vaixell de la Fira Marítima”. Es tracta de que els alumnes de primer cicle de les escoles cambrilenques puguin participar de forma directa a l’11a edició de la Fira.

El Club Nàutic Cambrils ha entregat en les últimes setmanes a tots els centres participants, un total de set, una sèrie de plantilles de cartró amb 3 tipus d’embarcacions, de vela, de motor i de pesca, per tal que els alumnes dels cursos de primer i segon de primària puguin decorar-los. La tècnica és lliure i l’hem deixat al criteri dels professors responsables o dels mateixos alumnes.
Uns dies abans de la Fira Marítima, els recollirem i els portarem al Club Nàutic Cambrils per decorar un dels espais de la Fira amb ells.

Els tres millors vaixells pintats tindran premi!! (1r premi_ un curs de Casal de Mar, 2n premi_ bateig en catamarà per a tota la família màxim 5 persones i 3r premi_ un abonament de 5 activitats de la base nàutica de la platja). Els guanyadors seran comunicats al centre educatiu la mateixa setmana de la Fira Marítima per tal que puguin avisar els alumnes premiats i que aquests puguin assistir a l’entrega dels premis, que es farà divendres 18 de maig a les 17h.

Des del Club considerem que esdeveniments com la Fira Marítima de la Costa Daurada són una molt bona manera d’apropar els infants al port i al món de la nàutica

Facebook Comments

Deixa un comentari