Les primeres setmanes de treballs de les obres de remodelació del Club avancen a bon ritme

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

La primera setmana del mes d’octubre es van iniciar els treballs de les obres de remodelació del Club Nàutic Cambrils. Tal i com s’havia previst en el calendari de les obres, la R2 i el passeig de Llevant han estat les primeres zones d’actuació.

Quan als treballs que s’estan realitzant a la R2 destacar que de moment s’han enretirat tots els caps de les pilones que aguanten el pantalà i s’ha procedit al desmuntatge de les plaques de formigó amb l’ajuda d’una pontona auxiliar. La pontona es submergeix de forma parcial a l’aigua (treballa per immersió/flotació), s’ubica just sota les plaques i a continuació es reflota fins que s’aconsegueix aixecar l’actual placa de formigó i es retira.

Aquesta setmana ja s’han retirat totes les plaques del pantalà, excepte dues d’elles que, degut al pas del temps, el formigó presentava un pitjor estat. Per aquest motiu, està previst que el proper 5 de novembre es porti una nova pontona per tal d’enretirar aquestes dues plaques.

Tot i que les condicions meteorològiques de la setmana del 15 al 21 d’octubre han afectat l’execució d’alguns dels treballs, s’ha aprofitat per compaginar amb altres tasques i que així el bon ritme de les obres no s’hagi vist alterat. Per aquest motiu, i amb l’objectiu de guanyar temps, de forma imminent s’iniciaran els treballs del vial de Llevant. Afectaran la zona que va des de la L1 fins a la L3, les dues primeres embarcacions de cada pantalà i a l’estacionament d’aquesta zona. Per accedir al Club s’habilitarà l’entrada pel vial exterior que va fins al varador i els vehicles podran accedir al Club per la rampa que s’adaptarà a l’alçada de l’Escola de Vela.

El muntatge de les noves plaques del pantalà R2 s’iniciarà el 12 de novembre i quedarà totalment muntat aquella mateixa setmana. Només quedarà pendent la instal•lació dels serveis del pantalà (aigua i llum) que quedaran enllestits aproximadament cap al 26 de novembre.

Pel que fa al passeig de Llevant els treballs segueixen també el ritme previst i no hi ha hagut cap alteració sobre el planning inicial. L’escullera ja està pràcticament a l’alçada del passeig i un cop assolida la cota, només quedarà pendent executar la llosa de formigó i el paviment del passeig.

Ens les properes setmanes els informarem de nou de l’evolució dels treballs.

 

 

 

Facebook Comments

Deixa un comentari