Tot a punt per una nova edició de la Nit de la Vela

Premsa Club Nàutic

, ¡

El proper dissabte 2 de desembre el CNCB acollirà un any més la celebració de la Nit de la Vela, una jornada en la que el club es reuneix amb els seus regatistes i famílies per fer balanç de la temporada, homenatjar als seus membres i compartir les experiències nàutiques de l’any.

L’acte es celebrarà al voltant d’un sopar que es realitzarà al restaurant del Club Nàutic. Durant la trobada està previst que es realitzin parlaments per destacar els èxits dels nostres regatistes però també per posar en valor la importància de l’èxit de l’equip de regates en general.

I es que en els últims anys les noves incorporacions han anat cada any a més i més enllà de les victòries aconseguides pels regatistes més destacats amb els que compta el Club, l’èxit de l’equip, és un triomf global, de tots els seus integrants, dels que estan a la primer línia de la competició nàutica, però també d’aquells que s’inicien en la disciplina.

Tot i així, i com no pot ser d’una altra manera, durant l’acte es farà menció als responsables de les victòries més importants d’aquest any. Ells també són part important de l’èxit de l’equip de regates que cada anys compta amb més integrants.
Així doncs, rebran un reconeixement especial i merescut regatistes com Marcelo Cairo, Carla i Marta Munté, el Guillermo Cañardo i el Marc Miró o l’Alicia Fras i la Maria González, sense oblidar a altres regatistes com el Sergi Sevil, la Bea Muro, el Ricard Castellví, Joan Fargas, Zsombor Denes, Natalia García, Miguel Garcia, Koldo Urrutia, Nil Subirats, Món Cañellas i Leandre García.

L’acte, com cada any, finalitzarà amb una foto de grup de tots els membres de l’equip de regates.

Facebook Comments

Deixa un comentari