L’equip de regates de Ginebra i el del Club entrenen conjuntament abans del Campionat d’Espanya de Làser 4.7

Premsa Club Nàutic

, ¡

El Club Nàutic de Cambrils acollirà entre el 3 i el 8 de desembre el Campionat d’Espanya de Làser 4.7 Audi Tarracomòbil. A pocs dies de l’inici del campionat, en el que hi participaran més de 190 regatistes, els equips de regata van arribant i molts d’ells aprofiten aquests dies per entrenar a les nostres instal•lacions. És el cas de l’equip Laser 4.7 del Société Nautique de Genève han estat entrenant a costat de l’Equip de Laser 4.7 del Club Nàutic Cambrils durant els dies 24 al 27 de novembre.

Les condicions meteorològiques han estat molt completes i han pogut entrenar amb tot tipus de vents i condicions. La delegació de l’equip està conformada per Rosine Baudet 15 anys, Adrien Bellanger 14 anys, Antonio Asonitis 14 anys i la seva entrenadora Flor Cerutti.

La setmana que ve se sumarà a l’equip la regatista de Tailàndia, Joanne Gavin, també representant del Société Nautique de Genève.
L’equip i la seva entrenadora s’han mostrat molt satisfets de poder realitzar entrenaments de forma conjunta amb l’equip de regates del nostre Club. “Vull agrair al Club Nàutic Cambrils, especialment al seu director esportiu, Pep Subirats, per totes hospitalitat i les facilitats que ens han brindat durant la nostra estada”, comenta.

Des del Club es valora molt positivament el fet de que regatistes d’arreu puguin entrenar de forma conjunta. Tot i la rivalitat en el campionat és una molt bona oportunitat que regatistes de totes les edats puguin compartir entrenaments, maneres de treballar i en definitiva, experiències relacionades amb la nàutica.

Facebook Comments

Deixa un comentari