El regatista del CNCB, Nil Subirats, primer català de la classificació general del Campionat d’Espanya de Làser 4.7

Premsa Club Nàutic

, ¡

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Nil Subirats, ha estat el primer català de la classificació del Campionat d’Espanya de Làser 4.7 Gran Premi Audi Tarracomòbil que s’ha celebrat al nostre Club entre el 3 i el 8 de desembre. Subirats va aconseguir situar-se en la posició número 17a de la classificació general i quart en el pòdium de sots 16. La resta de regatistes del Club han aconseguit les següents posicions: Sergi Sevil 37è, Lluís Fargas 65è, Ricard Castellví 75è, Jesús Gascón 114è, Guillem Griñó 146è, Lucia Gascón 181a i Lucas Olabarria en 184a posició.

Després d’un Campionat molt marcat per la meteorologia, que va fer patir la organització fins l’últim moment degut a la falta de vent, el certamen va concloure de forma exitosa i amb gran èxit organitzatiu. Per aquest motiu des del Club es vol agrair la bona feina feta per tots els implicats en l’organització del certamen i en especial al comitè organitzatiu.

Recordem que el vencedor del Gran Premi Audi Tarracomòbil va ser Guillermo López del Real Club Náutico de Torrevieja, al mateix temps Campió d’Espanya U18, en categoria femenina U18 la campiona ha estat la regatista  CARMEN MARTÍNEZ ARTERO del  CLUB NÁUTICO MAR MENOR, en categoria Femenina U16 la campiona d’Espanya ha estat la regatista ISABEL HERNANDEZ  del  REAL CLUB NÁUTICO DE GRAN CANARIA y completen el quadre de campions d’Espanya el regatista CARLOS SANCHEZ  del  REAL CLUB NÁUTICO DE VALENCIA en categoria masculina U16

El Campionat d’Espanya Gran Premi Audi Tarracomòbil ha comptat amb la participació de  187 regatistes arribats de diferents llocs del territori espanyol (un total de 11 comunitats), però també d’Europa (Suïssa, França, Itàlia) i un regatista de Tailàndia.