Marcelo Cairo, un dels favorits en la classe de Laser Radial al Campionat del Món de Vela Juvenil

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Marcelo Cairo, campió d’Europa de Laser Radial en la categoria sub 21, participa des d’ahir, juntament amb l’equip espanyol de vela juvenil, en el Campionat del Món de Vela Juvenil que es celebra en aigües de Sanya, la Xina fins el proper 15 de desembre.

Cairo participa en la 47 edició del campionat amb més de 380 joves arribats de 62 països de tot el món. L’equip espanyol estarà representat per 11 regatistes que competiran en set de les nou classes participants. Cairo parteix com un dels rivals més forts de la seva classe. En el segon dia de proves, Marcelo Cairo, ocupa la posició número 30 en la categoria de Laser Radial.

En quant als altres membres de la selecció cal destacar la presència de Carlos Balaguer (RCN València) i Antoni Massanet (RCN Palma), són una de les tripulacions favorites al títol de campió del món després d’haver conquerit la corona europea dels 420. En el 420 femení, el vaixell de Giulietta Lang i Tes Provençal (RCN Palma) es perfila com un dels possibles ocupants del podi final gràcies a la medalla de bronze en categoria sub-17 aconseguida en el passat europeu de la seva classe. També destaquen en Radial femení, Carlota Sánchez (RCN Gran Canària) i els actuals subcampions d’Europa de 29er, Andrés Barri i Nestor Vega (RCN Gran Canària), aspiren a completar l’assalt a la classe aconseguint l’or en el mundial juvenil de la World Sailing. En categoria femenina, Elena de les Mates i Sofia Izquierdo (RC Marítim de Santander), seran les representants de l’equip nacional.

Facebook Comments

Deixa un comentari