Els regatistes del Club, reconeguts a la Festa de l’Esport

El proper divendres 23 de febrer es celebrarà una nova edició de la Festa de l’Esport organitzada per l’Ajuntament de Cambrils. L’objectiu de l’esdeveniment, reconèixer els èxits aconseguits durant l’any 2017 per les entitats esportives del municipi , així com els esportistes individuals més destacats.

El Club Nàutic Cambrils participa a la festa amb una àmplia representació d’esportistes guardonats, de totes les edats i de totes les categories. Destaquen especialment els premiats recentment com a millors regatistes de l’any, Marcelo Cairo i Marta Munté, que al llarg de l’any han aconseguit grans reptes, però no són els únics del Club que rebran un merescut reconeixement. També ho seran els membres de la Classe Optimist amb Joan Fargas, Guillem Mateu, Koldo Urrutia, Zsombor Denes, Miguel García, Natalia García i Santiago Alberto.

Alicia Fras i Maria González, recordem campiones de la Copa España de 29er, com a membres de l’equip de Classe 29er. Pel que fa a l’equip de la classe Laser, amb innumerables victòries al llarg de l’any estarà representat per, Bea Muro, Carla Vallverdú, Cristina García, Gerogina Rubio, Guillem Griñó, Jesús Gascón, Leandre García, Lluis Fargas, Lucia Gascón, Lucas Olabarria, Marcelo Cairo, Miguel Malo, Miriam Oliva, Món Cañellas, Nil Subirats, Ricard Castellví i Sergi Sevil.

També seran guardonats els regatistes Guillem Cañardo i Marc Miró com a finalistes de la Mini Transat La Boulangère, la regata que els va dur a creuar l’atlàntic en solitari durant més de dos mesos o les integrants de les classes olímpiques, Carla i Marta Munté, que participaran en els Jocs de Tokyo 2020.

Finalment també participaran a la festa els tècnics dels equips de regates, menys visibles però igual d’importants en els èxits de l’equip de regates del Club. L’equip tècnic està format per Marc Chapón, Hugo Torres, Hèctor Calvo, Alberto Guillén, Oriol Oliva, Pep Nogués, Bea Muro i Leandre García.

Fruit de l’esforç de tot l’any el Club també ha estat reconegut amb la màxima distinció a la millor gestió esportiva 2016-2017, que es coneix amb el nom de Vela Platí.

La Festa de l’Esport es celebrarà al Palau Municipal d’Esports a les 19.30 hores.

Facebook Comments

Deixa un comentari