El Club participa en el Simpòsium sobre la Inclusió en els Clubs Esportius

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils va participar ahir a la tarda en el Simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius, organitzat per la Fundació Barça i l’Special Olympics Catalunya i que es va celebrar a l’Auditori 1899 del FC Barcelona.

L’acte va comptar amb la presència de membres de la Fundació ACELL, la UFEC, la secretaria general de l’Esport de la Generalitat i l’Associació Catalana de Municipis. En representació del Club hi van assistir el president, Ramon Vallverdú, la gerent Jordina Gallinat i el director esportiu Pep Subirats.

L’objectiu del simpòsium era donar a conèixer què poden fer els clubs o federacions per posar en marxa seccions Special per tal de promoure la pràctica esportiva, el lleure i la solidaritat entre i amb persones amb discapacitat intel·lectual per tal d’aconseguir la màxima inclusió en la societat i incloure seccions amb esportistes amb discapacitat intel·lectual en l’estructura de l’entitat. La fita de la iniciativa es ajudar a les persones amb discapacitat a integrar-se millor a la societat.

A l’acte s’hi van exposar casos d’èxit de clubs esportius que ja han donat aquest pas. És el cas de l’equip de bàsquet Barna Màgics, el CN Sabadell, el Club de gimnàstica Egiba de Manresa amb l’entitat Ampans o el Club de Vela Blanes amb el Club Esportiu el Vilar.

Segons el president del Club, Ramon Vallverdú, des del Club Nàutic Cambrils es vol seguir l’exemple del Club de Vela Blanes “volem que ens traslladin la seva experiència per ser un referent en la inclusió de persones amb discapacitat i pretenem ser-ne un exemple”.

Recordem que el Club ha estat implicat des de l’any 2016 amb la Fundació Cruyff. Aleshores es va  signar un acord de col·laboració per la promoció de l’esport de vela amb nens i nenes amb discapacitat amb les “Jornades de navegació en família”.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari